Poduzeće Heta d.o.o., osnovano je 1992. godine u Zagrebu, a nastalo je na osnovama obiteljske tradicije u urarstvu i trgovini nakita koja je počela još 1892.godine. Do danas, Heta je postala jedan od najvećih i najrespektabilnijih uvoznika satova i modnog nakita za hrvatsko tržište, ali i tržišta regije.

Generalni smo zastupnici velikih internacionalnih kompanija i brandova u proizvodnji satova i modnog nakita od srebra i čelika: MYWA Swiss Watch and Jewellery grupe koja je predstavnik brandova: JOOP!, Esprit, Esprit Collection, Pierre Cardin, Puma…, Festina grupe (Festina, Jaguar, Lotus, Candino, Calypso brandovi), GL Groupe iz Pariza s brandovima Kenzo, Ted Lapidus i Christian Lacroix nakita od srebra te brandova Morellato grupe: Just Cavalli, Roberto Cavalli i Sector No Limit. Osim navedenih, u HETA portfoliu nalaze se i brandovi poput D&G, Cerruti 1881, Smalto, Junghans, Bulova, Paris Hilton, Smarty.

Isto tako, surađujemo sa kompanijama iz Austrije i Švicarske koje proizvode visokokvalitetne remene za satove, te smo generalni zasupnik RENATA baterija. Kao uvoznici, osigurali smo i vrhunski servis satova sa iskusnim stručnjacima na tim poljima. Prije nekoliko godina, na temelju obiteljske tradicije, HETA d.o.o. pokreće vlastiti brand džepnih mehaničkih i kvarcnih satova koji se omjerom cijene i kvalitete savršeno uklapaju najveći izbor džepnih satova na tržištu!

Razina: 0
Radno vrijeme:
09 – 21h
Kontakt:
091/377 2032

Kategorija: Zlatarnice i satovi