ALERGIJE I SLANA SOBA

Alergije su posebno raširene u proljeće i to je najčešći zdravstveni problem stanovnika kontinentalne Hrvatske. Lijekovi na recept donose privremeno olakšanje, ali simptomi se mogu ponoviti opet. Lijekovi koji su u slobodnoj prodaji su prema iskustvima alergičara potpuno beskorisni. Ako patite od alergija, trebali biste dobro razmisliti o haloterapiji (solnoj terapiji). Haloterapija ne samo da će donijeti prijeko potrebno olakšanje, već će također spriječiti često ponavljanje simptoma alergije. 

Kako funkcionira? 

Solna terapija u Slanoj sobi Touch pruža ublažavanje alergija širenjem dišnih putova u cijelom respiratornom sustavu. Mikročestice soli dospijevaju u svako područje sinusa i dišnog sustava uništavajući bakterije. To pomaže smanjiti upalu respiratornog sustava i sinusa. Sol čisti začepljenja bronhija i bronhiola, kao i šupljine sinusa. 

Ako patite od simptoma alergije, solna terapija pomoći će smanjiti oticanje "nosne sluznice" koja uzrokuje začepljenje nosa. Prolaz dišnog puta nosa će se proširiti i sinusi se mogu prirodno isušiti, donoseći olakšanje. 

Solna terapija u Slanoj sobi Touch donosi vam prirodnu mikroklimu koja se nalazi u slanim špiljama i rudnicima u kontroliranom okruženju. Stalno se prate temperatura, vlažnost i protok natrijevog klorida. Ovdje ćete se jednostavno opustiti slušajući umirujuću glazbu i dišući prirodno.

Ako patite od alergija, kontaktirajte nas već danas na 0915800425 ili putem FB-a. Slana soba Touch može vam pomoći da ponovno uživate u životu. 

Slana soba Touch može pomoći u ublažavanju mnogih simptoma i tegoba. Solna terapija može pružiti olakšanje onima koji je trebaju. Bez obzira na vaše simptome, Slana soba Vam može pomoći. Simptomi kojima pomažemo uključuju: alergije, astmu, bronhitis, prehladu/gripu, cističnu fibrozu, dermatitis, infekcije uha, emfizem, rinitis, sinusne infekcije i sinusitis.