SLANA SOBA TOUCH

Haloterapija odnosno solna terapija


Što je solna terapija? Solna terapija je prirodni lijek koji uključuje udisanje suhe soli farmaceutske čistoće u ugodnom i kontroliranom okruženju. Dok sjedite i opuštate se, poseban medicinski uređaj zvan halogenerator raspršuje mikroskopske čestice soli u sobu mješajući ih sa zrakom pročišćenim od svih oblika zagađenja. Dok Vi udišete ove sitne čestice duboko u vaše dišne putove i pluća, one će sletjeti na vašu kožu te vam pomoći „iznutra“ i „izvana“. Pogodno i preporučljivo za bebe, djecu i odrasle.

 

Kome mogu pomoći terapije solju?

 

Solna terapija može pomoći ublažiti simptome problema respiratornog sustava, stanja kože i poremećaja imuniteta izazvanih nezdravim životnim stilom, uključujući:

 

Astma i bronhitis

Peludna alergija

Upala sinusa

Prehlada i gripa

Ekcem, psorijaza, atopijski dermatitis

Spavanje i hrkanje

Stres, anksioznost i umor

Bolovi u zglobovima, artritis

Poboljšanje sportskih performansi

 

Kako solna terapija djeluje u Slanoj sobi Touch?

 

Kada uđete kroz vrata naše slane sobe, pobjeći ćete u svijet ozdravljenja i spokojstva. Svaka seansa/terapija traje 45 minuta, što je idealna i od strane stručnjaka preporučljiva količina vremena za odmor - a da pritom ne ometate vaš užurban raspored.

 

Terapija za djecu traje 25 minuta i uključuje široku lepezu multimedijalne zabave, soljanik (pješčanik od soli) u kojemu se djeca mogu igrati, atraktivne vizualne i audio efekte koji garantiraju da Vašem djetetu neće biti dosadno dolaziti na potreban broj terapija.