Kolovoz u Mallu Osijek

NEDJELJA 7.8.2016. - KREATIVNA RADIONICA "LUTKE PRIČALICE"

Draga djeco,
pridružite nam se u nedjelju, 7.8. od 17 do 19 sati na kreativnoj radionici izrade lutkica pričalica. Vaše vrijedne ručice, bujna mašta i naša pomoć obećavaju odličnu zabavu i kreativne uratke od papira. Za najmlađe smo priredili bojanke! Vaš Mall Osijek.

NEDJELJA 14.8.2016. - KREATIVNA RADIONICA "LUTKE OD PAPIRNATE VREČICE"

Klinci i klinceze,
tko se boji vuka još?! U nedjelju, 14.8. od 17 do 19 sati s nama izradite hrabre i neustrašive praščiće i ili zločestoga vuka od papirnatih vrećica iz priče Tri praščića.  Vaši papirnati glumci će oživjeti uz vašu maštu i našu pomoć te stvoriti svima nam poznatu priču. Najmlađi imaju priliku unijeti vesele nijanse u bojanke koje smo priredili za njih. Vidimo se u Mallu Osijek!  

NEDJELJA 21.8.2016. - KREATIVNA RADIONICA "KAZALIŠTE S LUTKICAMA"

Dragi klinci,
kazalište s lutkicama vas očekuje u nedjelju, 21.8. od 17 do 19 sati u Mallu Osijek. Pridružite nam se i kreirajte vlastite lutkice od žličica pomoću kojih ćemo zajedno stvoriti pravu malu predstavu. Dok veliki stvaraju lutkice, za najmlađe smo priredili uvijek zabavne bojanke. Vidimo se u Mallu Osijek!

NEDJELJA 28.8.2016. - KREATIVNA RADIONICA "MOJA SLIKOVNICA"

Draga djeco,
u nedjelju 28.8. od 17 do 19 sati izradite s nama vlastitu slikovnicu s lutkicama za prstiće! Oblikovat ćemo jedinstvene slikovnice prilagođene upravo za vaše prstiće, a uz to garantiramo zabavu za sve.  Najmlađe očekuju bojanke kojima će izraziti svoju kreativnost u šarenim nijansama. Vidimo se u Mallu Osijek!